luni, 16 noiembrie 2015



Vopsea De Par Permanenta SalermVison Fantasia



            Vopsea De Par Permanenta SalermVison Fantasia pentru suvite, baleyage sau Corector pentru culoare. Contine uleiuri vegetale naturale si balsam. Se obtin culori lucioase si luminoase pentru o durata de timp mai mare. Colorare cu propietati de tratare. 



Cand il folosim pe post de culoare Fantasia pentru suvite, baleyage trebuie sa decoloram parul inainte.



Dupa decolorare si uscare sa prepigmentam 10 minute aplicand direct culoare pe zona pe care dorim sa o coloram. Dupa aceea sa vopsim amestecand culoarea fantasia in proportie de 1+1, cu oxidant de 10 vol (3%), lasand sa actioneze 20-30 minute in functie de porozitate, dupa care spalam parul cu Citric Balance.


Atunci cand il folosim pe post de Corector pentru neutralizarea reflexelor nedorite, urmand normele generale ale colorimetriei, se amesteca, intr-un bol nemetalic cu o pensula, o cantitate de vopsea cu cateva grame de FC si cu o cantitate si jumatate de oxidant. 
Pentru persoanele cu pielea capului sensibila se poate pune in amestecul de vopsea cu oxidant o fiola de Silk Plus pentru a diminua inrosirea pielii si iritatiile. 


Pentru persoanele cu fire de par albe dificil de acoperit se poate folosi in amestecul de vopsea cu oxidant o fiola de Cubre Canas. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu